Faʻaleleia le galulue faʻatasi ma le faʻaleleia o oloa-Shanghai Liancheng (Group) Co., Ltd. na maua le tusi pasi faʻatau oloa mai CNNC

Talu ai nei, na pasia ma le manuia e Shanghai Liancheng (Group) Co., Ltd. le iloiloga o le su'esu'ega o le fa'atau oloa a le CNNC Strategic Planning Research Institute Co., Ltd. ma maua aloa'ia ai le fa'aa'oa'oga fa'ameamea o le CNNC. O le faailoga lea o le kamupani vaega ua ulufale ma le manuia i le CNNC supplier directory ma ua i ai agavaa e tuuina atu oloa ma auaunaga tau alamanuia vai i le CNNC ma ana vaega soofaatasi. O le a fesoasoani i le kamupani e fa'atūina se va'aiga felagolagoma'i umi ma le CNNC ma fa'alautele atili ai lona fa'asoa maketi ma fa'ailoga fa'ailoga.

pamu liancheng

O le pasia o le iloiloga a le kamupani a le CNNC i lenei taimi, e le gata o le a faʻaleleia ai le tulaga o pisinisi a le kamupani ma faʻamalosia, ae faʻaleleia atili ai le faʻatauva a le kamupani ma fesoasoani lelei i le kamupani e faʻalautele maketi i totonu ma fafo. O se laasaga taua i le faʻalauteleina o maketi a le kamupani ma le faʻalauteleina o alamanuia. .

I le avea ai o se taʻitaʻi i le pisinisi faaniukilia a Saina ma se pisinisi a le setete, o le CNNC o loʻo i ai le malosi o faʻatauga maketi ma punaoa. O le CNNC o loʻo i ai le tele o manaʻoga o le poloketi i le malosiaga faaniukilia, e aofia ai le fausiaina o fale eletise, mea faakomepiuta mo le saogalemu, ma isi. , faʻateleina le faʻatupulaia o pisinisi ma tupe maua, faʻaleleia le faʻamaoniaina ma le taʻutaʻua o maketi a le kamupani, ma fesoasoani e faʻaleleia le vaʻaia ma le taʻutaʻua o le kamupani i le maketi. O le fa'atauva'a o le a iai se aafiaga lelei i le atina'eina o le kamupani i le lumana'i.


Taimi meli: Apr-19-2024