Fa'afouga atamai gaosiga fa'atasi ma le maualuga ma le fa'ata'ita'iina o tufuga ma le pisapisao maualalo - o mea faigaluega pamu a Tongcheng Sanshui Plant o le vaega lona lua o le Vaitafe o Yangtze i Huaihe River Diversion Project ua manuia le taliaina.

Vaaiga Aoao o le Poloketi: Le Vaitafe o Yangtze i le Vaitafe o Huaihe

I le avea ai o se poloketi faʻasao vai a le atunuʻu, o le Yangtze River i Huaihe River Diversion Project o se galuega tele faʻasalalau vai faʻatasi ma galuega autu o le tuʻuina atu o vai i taulaga ma nuʻu i tua ma le atinaʻeina o le Vaitafe o Yangtze-Huaihe, faʻatasi ma le faʻafefe. ma le toe fa'aleleia o le vai ma le fa'aleleia atili o le si'osi'omaga o le Vaituloto o Chaohu ma le Vaitafe o Huaihe. Mai le itu i saute i le itu i matu, ua vaevaeina i ni vaega se tolu: Vaitafe o Yangtze i Chaohu, Fesoʻotaʻiga Vaitafe Yangtze-Huaihe, ma felauaiga i matu o le Vaitafe o Yangtze. O le umi atoa o le laina eletise e 723 kilomita, e aofia ai le 88.7 kilomita o alavai fou, 311.6 kilomita o vaitafe ma vaituloto o loʻo i ai nei, 215.6 kilomita o le faʻaleleia ma le faʻalauteleina, ma le 107.1 kilomita o paipa faʻamalosi.

I le vaega muamua o le poloketi, ua tuʻuina atu e le Liancheng Group pamu lapopoa lua-suction ma pamu faʻafefe mo le tele o vaega o le Vaitafe o Yangtze i Huaihe River Diversion Project. O lenei poloketi e a'afia i le vaega lona lua o le Vaitafe o Yangtze i le Poloketi Fa'aliliuga Vaitafe o Huaihe. O loʻo faʻavae i luga o le vaega muamua o le Vaitafe o Yangtze i Huaihe River Diversion Project, e taulaʻi atu i le taulaga ma nuʻu i tua vai, faʻatasi ma le faʻaleleia o vai ma le toe faʻaleleia o vai, e fausia ai tulaga mo le itulagi e tali atu ai i lamatiaga o le saogalemu o le suavai ma faʻaleleia le siosiomaga o le siʻosiʻomaga. . Ua vaevaeina i ni vaega tetele se lua: laina ogalaau e feaveai vai ma le vai i tua. O le ituaiga pamu autu o le poloketi manumalo o se pamu e lua-suction, lea e maua ai iunite pamu vai ma masini faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo Tongcheng Sanshui Plant, Daguantang ma Wushui Plant galuega tuʻuina atu vai, ma Wanglou Station. E tusa ai ma le tuʻuina atu o manaʻoga, 3 pamu faʻalua-suction mo Tongcheng Sanshui Plant o le vaega muamua o sapalai, ma o le isi vaega o le a tuʻuina malie e tusa ai ma manaʻoga.

O mea e mana'omia mo le fa'atinoga o le vaega muamua o pamu vai na tu'uina atu e le Liancheng Group i Tongcheng Sanshui Plant e fa'apea:

640

Liancheng Solution: Le Vaitafe o Yangtze i le Poloketi Fa'aliliuga Vaitafe o Huaihe

Sili Pisa ma Vibration

Liancheng Group e masani lava ona tuʻuina atu oloa maualuga ma fofo lelei mo le Vaitafe o Yangtze i Huaihe River Diversion Project. O lenei poloketi o loʻo iai ni manaʻoga faʻapitoa i faʻamatalaga faʻapitoa o poloketi taʻitasi o le pamu vai. E sili atu le gauai atu o tagata faʻatau i le tau o le pisa, ma o le a le taliaina pe a le oʻo i le 85 decibels. Mo le pamu vai, o le pisapisao o le afi e masani ona sili atu nai lo le pamu vai. O le mea lea, i lenei poloketi, e manaʻomia e le kamupani gaosi afi le faʻaogaina o le faʻaitiitia o le pisa mo le afi maualuga, ma e manaʻomia le faia o se suʻega o le leo i le fale gaosimea. A maeʻa ona agavaʻa le pisa afi, o le a tuʻuina atu i le fale pamu.

Ua mamanuina e Liancheng ni iunite mautu e sili atu i faʻamoemoega mo le tele o poloketi, aemaise lava i tulaga o le vibration ma le pisa o pamu vai. O le 500S67 o Tongcheng Sanshui Plant e 4-level speed. Sa faatulagaina e le Liancheng Group sui o galuega faatino ma vaega inisinia e faia se fonotaga e talanoaina ai pe faapefea ona faaitiitia le pisapisao o le pamu vai, ma fausia ai se manatu ma se fuafuaga autasi. I le faaiuga, o faʻailoga uma o le vibration ma le pisa o le pamu vai na fetaui ma manaʻoga ma oʻo atu i le tulaga maualuga faavaomalo. O le vibration ma le pisa o loʻo faʻaalia i le laulau lenei:

640 (1)

Fuafuaga faʻalelei maualuga ma le faʻasaoina o le malosi

E tusa ai ma le mamanu o le hydraulic, na filifilia e le aufaigaluega R & D ni faʻataʻitaʻiga sili ona lelei mo le mamanu muamua ma faʻaogaina le 3D software Solidworks mo faʻataʻitaʻiga. E ala i metotia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga talafeagai, o le lamolemole ma le lamolemole o le tafe o luga o faʻataʻitaʻiga lavelave e pei o le suction chamber ma le potu mamafa na faʻamautinoa, ma faʻamautinoa le tutusa o le 3D ma le 2D na faʻaaogaina e le CFD, ma faʻaitiitia ai le sese o le mamanu i totonu. le amataga R&D laasaga.

I le taimi o le R&D, sa siaki le faatinoga o le cavitation o le pamu vai, ma siaki le faatinoga o vaega ta'itasi e mana'omia e le konekarate e fa'aaoga ai le CFD software. I le taimi lava e tasi, e ala i le faʻaleleia atili o faʻasologa o le geometric e pei o le impeller, volute ma le vaega o le eria, o le lelei o le pamu vai i vaega taʻitasi o loʻo faʻaleleia atili, ina ia maua ai e le pamu vai uiga o le maualuga maualuga, lautele lautele ma maualuga. lelei ma sefe le malosi. O fa'ai'uga mulimuli o su'ega o lo'o fa'aalia ai ua o'o uma fa'ailoga ile tulaga maualuga fa'ava-o-malo.

640 (2)

Faʻalagolago ma mautu fausaga

I totonu o lenei poloketi, o vaega autu e pei o le pamu tino, impeller, ma le pamu pamu na faʻatatau uma i faʻatusatusaga faʻamaonia o le malosi e faʻaaoga ai le metotia elemene e faʻamautinoa ai o le mamafa i vaega taʻitasi e le sili atu i le faʻatagaina o le faʻamalosi o mea. E maua ai se fa'amaoniga mo le saogalemu, fa'atuatuaina, ma le umi o le lelei o le pamu vai.

640 (3)

I'uga muamua

Mo lenei poloketi, Liancheng Group ua matua pulea lelei le gaosiga o le gaosiga, suʻesuʻega avanoa, suʻesuʻega o mea ma le vevela o le pamu vai mai le amataga o le poloketi, gaogao ma lelei gaioiga, olo, faʻapotopotoga, suʻega ma isi auiliiliga.

I le aso 26 o Aukuso, 2024, na alu ai le tagata faatau i le Liancheng Group Suzhou Industrial Park e molimauina le faʻataʻitaʻiga o suʻega o le pamu vai 500S67 a Tongcheng Sanshui Plant. O su'ega fa'apitoa e aofia ai le su'ega o le vai, paleni malosi o le rotor, su'ega cavitation, su'ega fa'atinoga, fa'atupuina o le vevela, su'ega pisa, ma su'ega vibration.

640 (4)

O le fonotaga mulimuli o le taliaina o le poloketi na faia ia Aukuso 28. I lenei fonotaga, o faailoilo o le faatinoga o le pamu vai ma taumafaiga na faia e tagata Liancheng sa matua aloaia e le vaega faufale ma le Party A.

I le lumanaʻi, o le a faia e le Liancheng Group ni taumafaiga e le gata ma tutumau e tuʻuina atu fofo lelei ma oloa maualuga mo le tele o poloketi faʻasao vai.


Taimi meli: Sep-13-2024