Fegalegaleaiga a alamanuia, ia avea ma luma ole tekinolosi

Talu ai nei, na valaʻaulia ai le Vaega e auai i le 2024 Pump Technology Exchange Conference na faʻatulagaina e le Shanghai General Machinery Industry Association ma le Fluid Engineering Branch o le Shanghai Mechanical Engineering Society. O sui mai kamupani ta'uta'ua, iunivesete, ma a'oga su'esu'e i totonu o le alamanuia na fa'apotopoto fa'atasi, fa'atupuina se si'osi'omaga malosi ma mafanafana o le galulue fa'atasi o alamanuia-iunivesite-su'esu'ega.

pamu

O le autu o lenei konafesi o le ala o suiga numera o atinaʻe i lalo o le gaosiga lelei fou. O le taulaʻi atu i le autu o le konafesi, na faia ai e le au atamamai i le konafesi ni lipoti faʻapitoa tau pisinisi, ma faʻatautaia e sui auai le tele o fefaʻatauaiga faʻapitoa. O tagata tomai faapitoa i le konafesi na faʻalauiloaina le tamaoaiga lua-carbon ma Huiliu Technology, pamu tulaga faʻasaoina o le malosi ma fefaʻasoaaʻi faiga faʻavae, tausiga pamu i le lumanaʻi: o le faʻaogaina o le mataʻituina o le maʻi popoto i le maeʻa o le faʻatau atu, faʻataʻitaʻiga atamai ma le tausiga o le fuaina ma le pulea ma le faʻataʻitaʻiina o suʻesuʻega tekonolosi. o faiga vai ma meafaigaluega, ma le faʻaogaina o numera i le pulega o pisinisi. Na faia e le taʻitaʻi o le asosi se tautalaga otooto i luga o le alualu i luma soofaatasi o mea fou faatekonolosi.

pamu1
pamu2

O oloa tau alamanuia ua amata ona faatupulaia le eseese ma le atamai. O le atina'e fa'atekonolosi a Liancheng o lo'o fa'asolosolo fa'atasi ma le alamanuia, fa'atasi ai ma tekinolosi matua i le fa'asaoina o le malosi o oloa pamu, fa'asaoina o le malosi o faiga pamu, ma le fa'aogaina atamai ma le fa'aleleia tulaga. O lo'o i ai tusipasi fa'asaoina o le malosi mo le tele o oloa pamu ma mea faigaluega tu'uvai lona lua. O le vaega fa'apolofesa pamu fa'aola malosiaga fa'apolofesa o lo'o iai masini su'esu'e, fa'ata'ita'iga tekonolosi, ma le poto masani i suiga fa'asao malosi. E tu'uina atu lipoti fa'afofoga fa'asao fa'apolofesa fa'apolofesa e fa'alauiloa le fa'aogaina atoatoa o le malosi. Liancheng's atamai alamanuia tulaga o loʻo i ai pulega atoatoa, mataʻituina ma auʻiliʻili gafatia. E ala i le Initaneti pisinisi, ua fausia ai se faiga atoa o oloa ma fofo lautele mo le falemaʻi togafitiga vai atamai o "meafaigaluega + polokalama + auaunaga". O le Initaneti o mea atamai faʻaogaina ma faʻaleleia tulaga faʻatekonolosi e puipuia le iunite 24 itula i le aso.

pamu3

Liancheng o loʻo i ai pea i luga o le auala o le faʻamalosia atamai ma suiga numera, faʻafouina i taimi uma ana tekinolosi ma taumafai e avea ma taʻimua o tekinolosi.


Taimi meli: Iuni-12-2024