Su'esu'e fa'atasi ma tulimatai atu i le lumana'i——Fetufa'aiga Fa'atekonolosi Pamu Kemisi a le Lala o Hebei o Liancheng Group

Fetufaaiga fonotaga

O Aperila 26, 2024, Shanghai Liancheng (Group) Hebei Paranesi ma Saina Electronics System Inisinia Fa Fausiaina Co., Ltd. na faia se fonotaga loloto faafesuiaiga o pamu tekonolosi i Saina Eletise Malosi Group. O le talaaga o lenei feiloaiga felafolafoaiga, e ui lava e vavalalata le va o itu e lua i le tele o matata, ae leʻi mafai ona latou maua le galulue faatasi i le tulaga o pamu kemisi. O le mea lea, o le faʻamoemoe o lenei fonotaga fefaʻatauaʻiga o le faʻalauteleina lea o le malamalama i pamu vailaʻau i le va o itu e lua ma faʻavae le faʻavae mo le galulue faʻatasi i le lumanaʻi. O sui autu o lenei fonotaga o le Petrochemical Design Institute ma le Pharmaceutical Chemical Design Institute a China Electric Power Group.

liancheng

Ua vaevaeina le fonotaga i ni vaega se lua: tuusao ma lugalaina i le taimi e tasi

liancheng1

I le fonotaga faafesuiaiga, Mr. Song Zhaokun, sui pule sili o Dalian Chemical Pump Factory o Shanghai Liancheng Group, faʻalauiloaina faʻapitoa uiga faʻapitoa, tulaga lelei o oloa ma fanua faʻaoga o pamu vailaʻau Liancheng, faʻapea foʻi ma nisi o taunuʻuga autu o pamu vailaʻau Liancheng. . Na faamamafa e le alii o Pese e faapea o pamu vailaau, e pei o ni meafaigaluega taua e feaveai ai le suavai, e masani ona faaaoga i vailaau, suauu, vailaau ma isi vaega. Liancheng Group's vailaʻau pamu oloa e le gata e maualuga le lelei, mautu ma le faʻamaoni, ae mafai foi ona faʻafetaui i siosiomaga faʻalavelave faigata eseese ma faʻafetaui manaoga eseese o tagata faʻaoga.

liancheng2

Na fa'aalia foi e le vaega ole China Electric Group le fiafia tele i tekinolosi ma le fa'aogaina o pamu vaila'au. Na latou fai mai o le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi ma le atinaʻeina o alamanuia, o pamu vailaʻau o loʻo faʻaaogaina atili ma sili atu lautele i vaega eseese, ma o le mautu ma le lelei o latou faʻatinoga e taua tele i le sologa lelei o le alualu i luma o le gaosiga atoa. O le mea lea, latou te matua tulimatai atu e galulue faʻatasi ma Liancheng Group i le fanua o pamu vailaʻau.

liancheng3

I le taimi o lenei fefaʻatauaʻiga, na maua ai e itu e lua le malamalama loloto i tekinolosi ma le faʻaogaina o pamu vailaʻau. O Mr. Song mai le Dalian Chemical Pump o le Liancheng Group na faʻaalia foi mea faitino ma faʻataʻitaʻiga faʻatinoga o ana oloa pamu vailaʻau i luga o le saite, e mafai ai e taʻitaʻi, faatonu ma inisinia o China Power Group ona lagona atili le faʻatinoina ma le lelei o oloa. O itu e lua na faʻatautaia talanoaga loloto ma fefaʻatauaʻiga i faʻamatalaga faʻapitoa, vaega faʻaoga ma auala felagolagomai o pamu vailaʻau, ma ausia ai se faʻamoemoega muamua o le galulue faʻatasi.

liancheng4

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le vavalalata vavalalata a le lala o le Liancheng Group i le China Electric Power Group e faʻasalalau faʻatasi le faʻatau ma le faʻaogaina o pamu vailaʻau i le maketi Hebei. O itu e lua o le a faʻamalosia fefaʻatauaʻiga faʻapitoa ma suʻesuʻega faʻatasi ma atinaʻe, faʻatasi faʻaleleia le faʻatinoga ma le lelei o pamu vailaʻau, ma tuʻuina atu i tagata faʻaoga oloa ma auaunaga sili atu. I le taimi lava e tasi, Hebei Paranesi o Liancheng Group o le a suʻesuʻe malosi foi avanoa fou maketi ma faʻataʻitaʻiga faʻatasi e faʻaauau pea ona faʻalauteleina lona aafiaga ma le tauvaga i le maketi Hebei.

O lenei fonotaga faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa na faʻavaeina ai se faavae mautu mo le galulue faʻatasi i le va o le Hebei Branch o Liancheng Group ma Saina Eletise Power Group i le tulaga o pamu vailaʻau. Ou te talitonu o le galulue faatasi o itu e lua, o le galulue faatasi i le lumanaʻi o le a maua ai ni taunuuga manuia.


Taimi meli: Me-22-2024