Spoločne skúmajte a tešte sa na budúcnosť——Výmenné stretnutie technológie chemických čerpadiel pobočky Hebei skupiny Liancheng Group

Výmenné stretnutie

Dňa 26. apríla 2024 usporiadali pobočka Shanghai Liancheng (Group) Hebei a China Electronics System Engineering Fourth Construction Co., Ltd. hĺbkové stretnutie o výmene technológie chemických čerpadiel v China Electric Power Group. Pozadie tohto výmenného stretnutia spočíva v tom, že hoci majú obe strany úzky vzťah spolupráce v mnohých oblastiach, nepodarilo sa im dosiahnuť spoluprácu v oblasti chemických čerpadiel. Účelom tohto výmenného stretnutia je preto posilniť porozumenie o chemických čerpadlách medzi oboma stranami a položiť základy budúcej spolupráce. Hlavnými účastníkmi tohto stretnutia sú Petrochemical Design Institute a Pharmaceutical Chemical Design Institute of China Electric Power Group.

liancheng

Stretnutie je rozdelené na dve časti: offline a online súčasne

liancheng1

Na výmennom stretnutí pán Song Zhaokun, zástupca generálneho riaditeľa Dalian Chemical Pump Factory v Shanghai Liancheng Group, podrobne predstavil technické charakteristiky, výhody produktov a oblasti použitia chemických čerpadiel Liancheng, ako aj niektoré kľúčové úspechy chemických čerpadiel Liancheng. . Pán Song zdôraznil, že chemické čerpadlá, ako dôležité zariadenia na dopravu tekutín, sú široko používané v chemickej, ropnej, farmaceutickej a iných oblastiach. Produkty chemických čerpadiel Liancheng Group majú nielen vysokú účinnosť, stabilitu a spoľahlivosť, ale dokážu sa prispôsobiť aj rôznym zložitým pracovným prostrediam a vyhovieť rôznym potrebám používateľov.

liancheng2

Veľký záujem o technológiu a aplikáciu chemických čerpadiel prejavil aj tím China Electric Group. Uviedli, že s pokrokom vedy a techniky a rozvojom priemyslu sa chemické čerpadlá čoraz viac využívajú v rôznych oblastiach a stabilita a efektívnosť ich výkonu sú kľúčové pre hladký priebeh celého výrobného procesu. Preto sa veľmi tešia na spoluprácu s Liancheng Group v oblasti chemických čerpadiel.

liancheng3

Počas tejto výmeny obe strany hlbšie porozumeli technológii a aplikácii chemických čerpadiel. Pán Song z Dalian Chemical Pump zo skupiny Liancheng Group tiež predviedol fyzické predmety a ukážky prevádzky svojich produktov chemických čerpadiel na mieste, čo umožnilo vedúcim predstaviteľom, riaditeľom a inžinierom China Power Group intuitívnejšie pocítiť výkon a kvalitu produktov. Obe strany viedli hĺbkové diskusie a výmeny informácií o technických detailoch, oblastiach použitia a metódach spolupráce chemických čerpadiel a dosiahli predbežný zámer spolupráce.

liancheng4

V budúcnosti bude pobočka Hebei skupiny Liancheng pokračovať v udržiavaní úzkej spolupráce s China Electric Power Group s cieľom spoločne podporovať predaj a aplikáciu chemických čerpadiel na trhu Hebei. Obe strany posilnia technické výmeny a kooperatívny výskum a vývoj, spoločne zlepšia výkon a kvalitu chemických čerpadiel a poskytnú používateľom lepšie produkty a služby. Pobočka Hebei skupiny Liancheng Group bude zároveň aktívne skúmať nové trhové príležitosti a modely spolupráce, aby neustále rozširovala svoj vplyv a konkurencieschopnosť na trhu Hebei.

Toto technické výmenné stretnutie položilo pevný základ pre spoluprácu medzi pobočkou Hebei skupiny Liancheng a skupinou China Electric Power Group v oblasti chemických čerpadiel. Verím, že spoločným úsilím oboch strán budúca spolupráca prinesie ešte plodnejšie výsledky.


Čas odoslania: 22. mája 2024